Jag och vi på SPW använder oss av TrainHeroic som vår plattform för att erbjuda färdiga träningsprogram för dig som söker ett högeffektivt träningsprogram att följa, oavsett om du har ren styra som mål eller att bygga större muskler! 

Vi erbjuder en flera olika program med olika inriktningar. 
Muskeltillväxt, ren styrka, en kombination av föregående två, komma igång-träning och träning för dig som vill bli mer hållbar; livet ut! 

Vårt mål med varje program, förutom att du ska jobba mot ditt mål, är att förebygga skador, göra kroppen tåligare och om du har smärta så har vi även jobbat in träning för att minska den.
(om du är osäker på om du passar så skickar oss ett mail på info@wallanger.com så hjälper vi dig.)

TrainHeroic är en amerikansk hemsida och således på engelska.
Varför har vi valt en sida och app på engelska istället för det svenska utbudet?
Jo, för att det som erbjuds på svenska inte håller tillräcklig hög kvalitet på sina tjänster och vi vill ge er de utbud och valmöjligheter vi själva vill ha till vår träning!

Via appen får du tillgång till all typ av statistik t.ex. 1RM, träningsfrekvens, hur mycket du lyft totalt per pass mm.
Förutom att du får tillgång till  övningsvideos vi själva filmat, för att du ska få veta övningsutförandet, så har vi lagt till den information som behövs till varje övning och program för att du ska kunna köra igång direkt när du fått programmet levererat! 
Ytterligare en fördel är att du kan träna ditt program hur många gånger du vill under ett års tid, istället för en enda gång som vanligtvis erbjuds.

Vi har även valt att skriva in övningsnamnen på svenska så att du känner igen övningarna direkt och undviker frågetecken.

Klicka in på vår sida via bilden här ovan och kolla runt!