Onlinecoaching Träning

Vill du börja träna mer effektivt och resultatinriktat men osäker på hur du ska gå till väga? Har du fått upp viljan att göra en förändring och vill ha hjälp att komma igång? Är du trött på att ha ont och att inte känna dig på topp?
Då har du hittat rätt!

Hos oss så får du ett komplett träningsschema där du får reda på allt som behövs för att träna effektivt och säkert samtidigt som jag finns vid din virtuella sida hela tiden som stöd och bollplank.

I ditt träningsschema står det utförligt hur du ska tänka kring din träning, vilka övningar du ska utföra och hur du ska utföra varje övning.
Förutom träningsschemat så får du tillgång till min egenfilmade övningsbank med hundratals videos där du ser hur varje övning ska utföras för att få ut maximalt av din träning samtidigt som du vet att det är på ett säkert sätt. Skulle du ändå vara osäker på utförandet så har vi tät kontakt med varandra där du kommer kunna skicka videos för att få feedback!

För de som vill så använder jag mig av träningsappen  TrainHeroic där du har allt ovan inlagt på ett smidigt sätt.
Du loggar din träning i appen, får se hur din progression och i varje pass finns videos och övningsbeskrivningar direkt synliga. Allt för att göra din träning så smidig som möjligt.

För de som inte vill ha telefonen med sig under träningen så använder jag mig av PDFer.