Onlinecoaching Kost

Med den mängd av motsägelsefull, och ibland intetsägande, information som finns ute på internet och i media så kan det vara svårt att sålla ut vad som är sant, falsk och irrelevant.
Vi på SPW hjälper dig genom djungeln av information.

Med en ständigt uppdaterad kunskapsbas hjälper vi dig komma till rätta med hur du ska äta för att nå dina mål på bästa sätt. Oavsett om du vill gå ner ett par kilon, äta för att maximera dina träningsresultat eller vill förbättra din hälsa så finns vi här.

Du får ett komplett kostschema som innehåller:
5 frukostar/mellanmål
5 luncher
5 middagar
1 mall innehållandes kalorier, fördelningar mellan protein/fett/kolhydrater och livsmedelsalternativ ifall du själv skulle vilja komponera ihop en måltid snabbt eller använda en kostbokföringsapp, t.ex. lifesum, men som är skapat ut efter dina behov.

Löpande kommunikation där du kan få feedback på din kost samt tips, trix och tänk på hur du kan tänka för att lägga upp maten för att passa din vardag och ditt liv i stort samt vilka små ändringar du kan göra för att få stora förändringar.

Allt är självklart utformat efter dig och dina förutsättningar, skulle du känna att någon måltid inte passar så justerar vi innehållet.