Om oss

Marcus Wallanger

Jag heter Marcus Wallanger och jobbar bl.a som Personlig Tränare och Kostrådgivare. Jag hjälpte min första person i gymmet 2011 och fick direkt känslan av att det här var något för mig.
Mitt intresse för att lära mig mer växte sig starkare och starkare.
Sen dess har jag kontinuerligt genomgått ett flertal utbildningar per år för att fortsätta att fördjupa mig inom det jag tycker är roligast och användbart i spektrat hälsa och träning just nu!Allt från massage till smärtproblematik och diverse behandlingsmetoder.
Konditionsträning till muskelbygge och ren styrka.

Jag har coachat tävlande på VM-nivå inom styrkelyft, hjälpt tävlande inom fitnessvärlden med deras träning och att styra upp en gynnsam diet och utbildat såväl andra personliga tränare som sjukvårdspersonal i träningsfysiologi.

Jag har de senaste åren fungerat som en brygga mellan sjukvården och vardagen samt även framgångsrikt hjälpt människor med smärtproblematik som inte blir bättre.

Det jag landat i efter alla år, och så jag tränar själv, är hur jag ska träna andra för att deras kroppar ska bli så starka som möjligt på ett så hållbart sätt som möjligt.
Min princip är att om du tränar för att bli stark och tålig så överförs det till din vardag och ditt liv i stort. En stark kropp är en funktionell kropp!
Det svåra är att hitta balansen och veta vad som faktiskt är hållbart och vad som är bra träning.
Det florerar mängder med desinformation, både på nätet men även i träningsbranschen. Ett av mina mål när jag jobbar är förutom att du ska lära dig mer om din kropp så ska du lära dig om träning och hälsa så att du får en starkare kompass och därefter kan navigera i ‘träningsdjungeln’ på ett bra sätt.

All träning ska ske på ett hållbart och säkert sätt, för vilken nytta har kroppen av mycket muskler och styrka om den är trasig och ohållbar?

Jag jobbar alltid mot att mina klienter ska bli smärtfria, säkrare och friare i sina kroppar för att få veta hur en stark, hållbar och fungerande kropp känns!

Karin Pinel

Jag har jobbat som fysioterapeut sedan 2005 och har coachat hundratals starka kvinnor både IRL och online sedan 2016. 

Mina klienter kommer ofta till mig med en smärtproblematik där prio alltid är att bli smärtfri, men även att kunna träna smärtfritt och bli starkare på vägen till målet. 

För att bli just starkare krävs inte bara ett smart och noggrant val av övningar med rätt dos och utförande. Vi måste se till helheten. Allt från stress, sömn, kost och dina fysiska förutsättningar här och nu spelar in för att hitta rätt. 

Det känns otroligt spännande att äntligen få göra detta – träning online. Fast på vårt sätt! Vi tror stenhårt på individualiserad styrketräning, med tät klient kontakt där vi tillsammans tar ett helhetsgrepp kring din hälsa med smärtfrihet och välmående i fokus.

Kontakt
Vid frågor eller funderingar når du oss enklast via info@wallanger.com. Du kan även fylla i formuläret nedan.